lauantai 13. maaliskuuta 2010

Valmistautumispäivä

12.3.2010 Valmistautumispäivä

Tänään on shoppailipäivä. Laihduttaminen ON välineurheilua.

Ostoslista:

Selluliittivoide

Sodassa, rakkaudessa ja laihduttamisessa ovat kaikki keinot sallittuja. Jos nyt vaivautuu liikkumaan ja laihduttamaan, on samalla otettava siitä kaikki irti. Olisihan se kurjaa, jos kymmenen kiloa laihemmassa kroopassani olisi edelleen samat selluliittimöntit kuin aiemminkin. Nyt on täydellinen aika kokeilla selluliittivoiteita 14 päivän ajan.

Hulluita päiviltä oli jäänyt kosmetiikkaosastolle tarjous paketista, joka sisältäää kaksi voidetta yhteishintaan 17 e: L’orel Perfect Slim ja Perfect Slim Night selluliittigeelit. Täydellistä! Yritän tiedustella avuliaalta myyjältä, mitä eroa on Perfect Slim ja Perfect Slim Night voiteilla. Myyjä hälyyttää apuun toisen myyjän. “Ehkä Perfect Slim Night” on vieläkin tehokkaampaa”. “Jos se on näin, miksi kukaan ostaisi sitä vähemmän tehokasta”, kysyn. Myyjä ei osaa vastata, vaan yrittää myydä kaksi kertaa kalliimpaa tuubia, joka on kuulemma ainakin tehokasta. Ilmoitan itsepäisesti haluavani joko Garnierin tai L’Orealin ja jankkaan “kumpi on parempi”? L’Orealin geeli on kuulemma ainakin voittanut kaikki testit. Päädyn siis siihen. Tuoteselosteen mukaan Perfect Slim hoikistaa neljässä viikossa 1,2 cm reisiltä ja 2,4 cm lantiolta ja Perfect Slim Night 1,4 cm reisistä ja 2,5 cm lantiolta. Jos siis käytän Perfect Slimiä aamulla ja Perfect Slim Nightia illalla kuukauden ajan minun pitäisi hoikentua 2,6 cm reisistä ja 4,9 cm lantiolta? Vitsi, tuotteilla ei luvattu olevan kaksinkertaista vaikutusta, jos niitä käytetään yhdessä. Mutta testataan.

Itseruskettava

Itseruskettava ei ehkä suoranaisesti laihduta, mutta itsensä motivoimiseen se on paras apu: se on helpoin tapa näyttäää alasti 5 kg hoikemmmalta (eli kuurin lopussa olen ruskettuneena visuaalisesti laihtunut viisitoista kiloa ). Viivi Avellan suositteli joskus blogissaan Doven asteittaista itseruskettavaa. Kokeillaan siis sitä. Vaikka, tai juuri siksi että, ihoni on hyvin vaalea, ihotyyppi 1 tai kaksi, joka ei juurikaan ruskettu, vaan palaa, otan tummemman sävyn, normaalista tummalle iholle. Asteittain ruskettavissa itseruskettavissa/koskeusvoiteissa, joissa on hiukan itseruskettavaa, on kuulemma se hyvä puoli, että ne eivät jätä ikäviä jälkiä häipyessään. Testataan nyt sitten tätäkin. Lisäksi otan tosin ihan oikeankin itserusketettavan: Garnieriin suihkutettavan, jotta saan rusketettua myös sen osan selästäni, johon kädet eivät yllä levittämään Dovea.

Kuorintavoide

Garnierin Body Tonic (että kuorimallakin voi kiinteytyä!) Sugar Scrub nyt yksinkertaisesti on paras. Ainakin edullisista vaihtoehdoista. Sen pakkaus ei ehkä ole kaunein mahdollinen, eikä sovi L’orealin sarjaan, jonka kuorintavoide ei ole läheskään yhtä hyvä, mutta näitä tuotteita ei ole tarkoitettukaan näytettäväksi vaan käytettäväksi. Laihdutuskuuri on myös hyvä tekosyy käyttää loppuun kaikki kylpppärin laatikoihin kertyneet vajaan putelit sitä sun tätä ihovoidetta. Ja ostaa sitten uudelle ihanalle kropallensa sen ansaitsemat sarjat kaikkea muuta kuin L’orealia, vaan vaikapa L’Occitanen ihana sitruunaruohosarja taivaallisine kuorintasuoloineen.

Patteri vaakaan

Vaaka yäk! Paras tapa demotivoida itsensä laihduuttamiseen on käydä vaa’alla. Se, ettei se osoitakaan edes sitä “viiden kilon painoheiton” yläpäätä vaan vielä enemmän saa helposti luopumaan koko ajatuksesta: ei se kymmenen kiloakaan vielä auta. Mutta nyt mennään soitellen sotaan! Vaaka, saa nyt kyytiä! Aion punnita itseni tunnollisesti joka aamu ja kertoa rehellisesti tuloksen (ilman, että pyöristän sitä alaspäin edellisenä iltana juomani veden takia tai vähennä muutamaa sataa grammaa, koska en ole käynyt isolla hädällä).

Kauneushoidot

Siinäpä ne sitten olivatkin. Aion säästää kauneushoitola- ja kampaamokäynnit viimeiselle viikolle, jotta saan motivoitua itseni jaksamaan vielä viimeisetkin päivät. Varaukset ja lista hoidoista on kuitenkin hyvä tehdä heti, itsensä motivoimiseksi:
- Mani- ja pedikyyri rakennnekynsineen (French style) – sekä sormiin, että varpaisiin. Kuka niitä varpaita muka talvella katselee? Minä itse!
-“ Kaikki pois” vahaus sokerilla. Sattuu, mutta on vaivan arvoista. Karvattomana kuukauden ja seuraava kerta sattuu vähän vähemmän.
- Kasvohoito
- Meikki Stokkan Macissä (ilmainen, jos osttaa tuotteita 60 e arvosta ja Macin hinnoilla se ei ole vaikeaa)
- Hiusten värjäys ja leikkaus.

Näihin saa dietillä mukavasti säästettyä ruokarahoista. Ystävättärelläni on sopivasti häät juuri kahden viikon (ja yhden päivän) kuluttua, joihin aion siis mennä 10 kiloa laihempana.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti